Boala sau atentionarea organismului

Daca privim in natura trebuie sa fim de acord ca la orice deraiere de la normalul situatiei se produc perturbari si ca lucrurile sa reintre in normalitate trebuie mai intai sa fie inlaturata cauza.
Un copac cazut in sosea, un bolovan sau o alunecare de teren fac imposibila reluarea circulatiei pana nu se indeparteaza cauza.
Cand are loc o furtuna este perturbat nu numai campul magnetic al Pamantului, ci si campul electric al omului.
Sa privim o furtuna magnetica anuntata pe Soare, care influenteaza campul planetei, sistemele de alimentare cu electricitate pana la caderea totala a acestora, sistemele electronice, dar totodata sunt afectate campurile omului care pot duce la dureri de cap, stari de agitatie si multe altele.
Daca la o furtuna magnetica trebuie sa asteptam ca ea sa se diminueze, la o cadere a liniilor de tensiune electrica nu putem repune linia afectata pana nu se remediaza defectiunea, altfel se produce o asa zisa punere la masa cu scurtcircuit. Trebuie insa sa inlaturam cauza!
Primul care atragea atentia asupra inlaturarii cauzelor a fost Edgar Cayse care spunea ca dupa o petrecere trebuie sa faci nu una, ci doua sau trei clisme pentru a usura tranzitul intestinal, care altfel ar introduce in organism foarte multe toxine. La cat de procesate sunt alimentele si la cat de multe chimicale mancam, putem noi controla nivelul de toxine din organism?
Cititi si recititi modul de formare a celulelor canceroase ca sa vedeti ca atunci cand acest organism care nu mai stie ce sa faca cu toxinele pur si simplu le arunca peste celulele sanatoase! Se creeaza astfel primul pas spre formarea celulelor canceroase care pot fi depistate cam in 10 ani daca avem noroc! Dar organismul ne da semne, insa noi ne tratam cu medicamente sau cu nepasare durerile si orice semn de dezechilibru a sistemului imunitar.
Asta inseamna ca ori noi nu suntem informati, ori ne lasam in bratele placerilor sau a viciilor si nu ne intereseaza ca organismul mai are nevoie de pauze sau de detoxifiere.
Ca sa mai facem cateva clisme dupa fiecare masa copioasa nici nu mai intra in discutie!
Citeam zilele trecute un articol pe a.m.press al unui sportiv, antrenor de fitness, tanar si care facea culturism, iar pentru acest sport consuma cantitati mari de carne si produse animaliere.
La un moment dat nu a mai avut putere si a inceput sa slabeasca, iar la controlul colonului i-au fost gasite multe chisturi, cel mai mare fiind de marimea unei portocale. A inceput sa citeasca si sa se informeze asupra cauzei, iar prima decizie a fost sa scoata din consum carnea si orice produs animalier, cu exceptia oualor.
In urma informarilor si discutiilor cu prietenii i-au fost aduse niste substante pentru curatarea intestinelor, ceva de culoare neagra din Tibet, care, dupa 3 zile i-au echilibrat somnul, dar a inceput sa elimine prin scaune bucati de carne cat degetul. Dupa cateva saptamani a reluat analizele si colonoscopia in Germania, rezultatul fiind total negativ.
Acest om a aflat cauza bolii si a tratat cauza si nu efectul ei, nu s-a luptat cu boala, ci a inlaturat cauza, este esential pentru victorie!
Este ceea ce facem si noi, terapeutii, incercam sa gasim cauzele, cu ajutorul pacientilor si sa le inlaturam.
Nu de putine ori recomandam postul pentru detoxifiere, dar si alte mijloace precum scoaterea unor energii negative acumulate in timp, mergand pana la exorcizare in situatiile limita.
Va asteptam sa va spuneti problemele, va ascultam cu atentie pentru a elimina cauzele, nu plecati de la noi cu retete sau pastile, dar plecati cu lumina si optimism!
Asa cum a reusit sportivul mai sus amintit putem sa reusim si noi daca vrem!

Cu drag,
Titi Manole