Bine ati venit pe Cale Luminata!

Reiki este un sistem secular de iluminare si un sistem de vindecare. In Vest, se invata in principal ca sistem de vindecare. Te ajuta sa te vindeci pe tine si pe ceilalti prin plasarea mainilor. A fost dezvoltat de catre Mikao Usui in Japonia, la inceputul anilor 1900. Reiki este foarte usor de invatat si usor de folosit si oricine il poate practica. Vindecarea Reiki este un proces de conectare cu energia Reiki printr-un acordaj sau initiere. Folosind Reiki inseamna pur si simplu a fi constient de Reiki si exprimarea acestui lucru este de a FI Reiki. Vindecarea se face fie prin asezarea mainilor, fie la distanta.

Reiki se pronunta “rei-ki”. Cuvantul “Reiki” este format din doua cuvinte kanji separate. “Rei”, care inseamna Universal si “Ki” care inseamna Spirit, Energia fortei vietii. Cea mai uzitata definitie a Reiki-ului este, de aceea, “energia universala a vietii”. Unii spun ca energia vietii este cea care anima orice fiinta. Aceasta energie universala este indescriptibila, este in toate lucrurile, peste tot. Facand si fiind Reiki, constiinta noastra in acel moment este expresia Reiki-ului in vindecare, in a fi, in orice facem in acel moment.

3 thoughts on “Bine ati venit pe Cale Luminata!

  1. Buna,
    Este o zi superba de iarna, mai ales ca a nins, chiar daca este frig, este minunat sa vazi minunile lui Dumnezeu? Nu crezi? Nu inceteaza sa ne uimeasca zi de zi, iar cei care cunosc lumina sunt binecuvantati si multumiti sa traiasca in Lumina Lui.
    Reli

  2. Buna,
    Pentru toti cei care iubesc natura si tot ce ne incojoara, va doresc o iarna ca-n povesti.

Comments are closed.