GRATIS ??? DE CE ??

Cred că am bulversat lumea cu acest anunţ: măsurători radiestezice,tratamente cu bioenergie, vindecări spirituale – toate GRATUIT!
Primesc telefoane la care întrebarea principală este: cât ma costă? Răspunsul: NIMIC!
De ce ne-am obişnuit să plătim pentru orice serviciu? E adevărat că, aici pe pământ totul costă bani, timp, stres (nervi), sănătate…
Dar de unde vin sufletele noastre oare se plăteşte ceva? Răspunsul este NU, acolo nu există spaţiu, timp, bani, nervi…
La întrebarea: de ce venim aici pe pământ, oare ce o să-mi răspundeţi?
Cei mai mulţi cred că trăim o singură viaţă şi atunci trebuie să profităm de ea, să ne facem toate poftele, să adunăm cât mai mult (case, maşini, bani etc.) iar atunci când le spunem că de fapt venim ca să ne perfecţionăm, să avansăm spiritual ne privesc cu scepticism.
Şi totuşi sufletele noastre sunt veşnice, aşa ştim, şi ştim bine, însă nu ne întrebăm ce face sufletul nostru după ce trupul moare, ce face el acolo „Sus”?
E bine să ne deschidem mintea şi să încercăm să pătrundem lucrurile aşa cum ni le dă Dumnezeu, să luăm viaţa ca pe o trecere, din nenumarate alte treceri, pe pământ sau pe o altă planetă, să trecem prin încercări pentru care nu am vrut în alte vieţi, să trecem prin durere, pentru că uităm că avem şi suflet ba chiar şi spirit şi ne abandonăm în viaţa trupească.
Ar trebui să hrănim trupul cu mai multă atenţie dar să dăm hrană şi spiritului, să încercăm să echilibrăm în această viaţă mintea cu sufletul şi să încercăm să avansăm în principal spiritual.
Ce luăm de pe această lume când plecăm? NIMIC!
Atunci de ce încercăm să strângem cât mai mult?
Ne ajunge strictul necesar, nu putem locui în mai multe case si nu putem conduce mai multe maşini in acelasi timp iar banii mai mult ne plafonează, ne stresează atât absenţa lor cât şi mulţimea lor necontrolată.
Mie mi-a dat Dumnezeu strictul necesar, am o casă, o maşină, un birou şi am înţeles că a alerga după bani este o himeră, de fapt alegem să cădem în întuneric.
Doar cei care nu-i preţuiesc au parte de ei iar cei care nu ştiu să-i folosească pierd mai mult în celelalte planuri pentru că satisfacţia deplină este numai atunci când faci bine cu ajutorul lor: să faci donaţii, să dăruieşti, să vindeci…
Eu am descoperit acest DAR de la Dumnezeu, de a lucra cu bioenergie (Lumina Divină) şi de a face bine, iar acest DAR este gratuit, Dumnezeu nu cere bani, aşteaptă de la noi doar să facem lumea mai bună şi atât!
Crede cineva că Iisus sau Edgar Cayce sau Joao Teixeira Da Faria au luat sau iau bani pentru vindecări?
Cine nu a auzit de Edgar Cayce, poate să citească în cărţi sau pe internet, a făcut peste 14.000 citiri in stare de transa cu tratamente naturiste şi de detoxifiere, a făcut recomandări privind hrana sănătoasă.
Joao Teixeira Da Faria (Ioan al lui Dumnezeu) este un om care trăieşte în Brazilia şi şi-a descoperit acest DAR de la 16 ani, are o clinică în care face vindecări şi minuni, face operaţii deşi nu a făcut studii medicale, toate intermediate de cei de Sus de asememenea in stare de transa, fără pretenţii de plată, totul gratuit!
Are peste 1000 de cereri zilnic şi o grămadă de colegi care-l ajută, încearcă să facă oamenii mai buni, să creada mai mult în Spirt şi în Spiritul Suprem: Dumnezeu (din care ne tragem toţi sau mai bine spus spiritele noastre).
Din ce trăiesc? Din donaţii, acceptă ce dau cei care sunt trataţi sau vindecaţi!
Şi eu aş dona mii de euro ca să mă înveţe cum să trăiesc sănătos, cum să ajung să mă conectez cu Spiritele Luminoase care vor să facă bine.
Dar cine nu ar vrea? Când ne îmbolnăvim am da orice ca să ne facem bine!

Cred că vine timpul ca noi, oamenii, să învăţăm să trăim sănătos şi să ne apropiem de Lumea Spirituală iar medicii să trateze şi corpul energetic , să caute şi să elimine cauzele spirituale ale bolilor noastre!
Am să deschid şi eu un ONG care se va numi OMFB (Asociatia Mondiala a Facerii de Bine) la care oricine poate să facă donaţii. Şi eu visez să fac o clinică în care să ne unim mai mulţi terapeuţi pentru a vindeca corpul energetic şi a elimina cauzele multor boli.

Am să afişez un material despre cum se formează celulele canceroase, de unde tragem concluzii tragice: am uitat să mâncăm şi să trăim sănătos şi trebuie să revenim la modul sanatos in care trăiau strămoşii noştrii ( cu multe legume si fructe proaspete, sa facem multa miscare si multe altele ).
Atenţie: materialul spune că „celulele canceroase sunt descoperite la 10 ani după ce s-au format” !!!
Nu este mai bine să fim mai atenţi la ce mâncăm şi ce bem sau sa ţinem posturile pentru a elimina toxinele?
Hai să ne deschidem mintea, să stăm de vorbă, fraţilor, nu avem nimic de pierdut, dimpotrivă!

Cu stimă,
Titi Manole